VEGÁN-, és HOLiSZTIKUS ÉLETMÓD TANÁCSADÓ

MAGYAR ÁLLAMILAG ELISMERT és ANGOL nyelvű Nemzetközileg Elismert Tanúsítvánnyal

A mai modern ember sajnos nem figyel eléggé arra, hogy természete szerint éljen, rendszeresen mozogjon, és testtípusának megfelelően szezonálisan táplálkozzon. Számos tudományos kutatás bebizonyította, hogy a helytelen táplálkozási szokások, a stressz, a mozgáshiány, a divatdiéták követése, a túlzott állati eredetű táplálékok fogyasztása, krónikus betegségek kialakulásához vezethet. 

Minden ember szeretne egészségesen lenni testével-lelkével harmóniában élni, de nem tudja hogyan tegye, és hogyan kezdjen hozzá. Ha ezen változtatni szeretnél egészséged, családod, vagy az ügyfeleid egészsége érdekében, akkor a Vegán-, és Holisztikus Életmód Tanácsadó képzés tökéletes megoldást jelenthet számodra.

CTAA Members (Complementary Therapist Accredited Association) által teljeskörűen akkreditált kurzus

CTAA Logo
Ezzel a képzéssel egy nagyszerű, a világon számos országában ismert, elismert, és elfogadott szakmát szerezhetsz, amely képzés NEMZETKÖZILEG elismert tanúsítvány megszerzésére jogosít.
A vegán életmód több, mint egy táplálkozási forma. Ez egy olyan életforma, melynek helyes, személyre szabott elsajátítása magas szakmai tudást, és hozzá kapcsolódó gyakorlatot igényel.

STŐHR GRÉTA

Stőhr Gréta vegán életmód tanácsadó és tréner (Vegan Master Nutritionist), vegán séf és oktató, két vegán szakácskönyv írója, Magyarország első vegán főzőműsorának szerkesztő-háziasszonya, 

A Gréta Főzőiskola alapítója elsőként kezdte el oktatni a Vegán Táplálkozási tanfolyamot magyar nyelven, nagy sikerrel. Úttörőként ismertette meg a magyar embereket a vegán életmóddal, amely misszióját több, mint egy évtizede töretlenül végzi.

A Vegán Életmód Tanácsadó Képzés Neked szól, ha:

Amit a képzés által nyújtani tudunk:

A tanfolyam 100%-ban online-élő, Stőhr Gréta trénerrel történő közvetlen konzultációk keretében folyik, mely a világ bármely pontjáról végezhető. Letölthető, nyomtatható tananyaggal és rengeteg kiegészítő segédlettel támogatjuk a hallgatók munkáját.

Az adott személy jelenlegi állapotának felmérése alapján, a tanácsadó képessé válik teljeskörű, és személyre szabott étrendi, illetve életmódjavaslatokat tenni egészségmegőrzés céljából.

Végzett hallgatónk, képessé válik az adott személy testi, lelki, és mentális állapotát segíteni, az egészséges, személyre szabott életmódját kialakítani, terápiás tervet írni, terápiás, illetve életmódjavaslatokat tenni, beleértve az étkezést, mozgást, stresszkezelést, és egyéb életmódjavaslatokat is.

A végzett hallgató, a magyar, és nemzetközi tanúsítvány birtokában holisztikus életmódtanácsadóként tud dolgozni egyéni vállalkozásban is.

Tudást, mellyel hallgatóink magas kompetenciával rendelkeznek

Ez egy olyan holisztikus szemléletű életmódtanácsadókat képző kurzus, mely segít elsajátítani a páciensek általános állapotának felmérését (táplálkozás, egészség, mozgás, életmód szempontjai alapján).

Majd ezen információkat kiértékelve, a tanácsadó képessé válik arra, hogy végig vezesse az érintett személyt az életmódváltó folyamaton.

Olyan módszereket, tudásanyagot, eszközöket adunk a tanácsadó kezébe, mellyel teljes, hosszú, személyre szabott, és egészséges életre tudja segíteni a hozzá fordulókat.

Képes lesz megválogatni a szükséges makro-és mikronutrienseket, alapanyagokat, táplálék kiegészítőket az érintett személy egészséges táplálkozása tekintetében.

Képes lesz segíteni a növényi (vegán) életmódra váltóknak, hogy helyesen személyre szabott és saját testtípusknak megfelelően történjen a terápiás vagy életmódváltó folyamat, az egészséges táplálkozási alapelveket megtanítva az érintett személynek. Képessé válik főzési technikákat, receptötleteket, ételkészítési tippeket is adni neki. 

HOLISZTIKUS, MELY MÓDSZEREK ÁLTAL...

A holisztikus életmódtanácsadó az embert minden aspektusból, annak egyedi mivolta szerint vizsgálja, terápiás tervét testi, lelki és mentális segítségnyújtás mentén állítja össze.

Képes lesz segítője lenni, akár egy folyamatban lévő orvosi terápiában, az egészséges életmódra nevelés tekintetében.

A tanácsadó, azonban a fizikai test állapotán túl, kibillenéseinek helyreállítása mellett, foglalkozik a páciens lelki és mentális állapotával is, majd a tanult, szelíd, természetes módszerekkel, vagy más szakemberek bevonásával tudja segíteni.

Miben más ez, mint más hasonló kurzusok?

A tanfolyam elméleti és gyakorlati része szorosan összefonódik, mely kizárólag élő-online formában, Stőhr Gréta közvetlen felügyelete, és vezetése alatt zajlik. Az oktató végigkísér minden hallgatót a folyamaton, ellenőrzi, és mentorálja a tanfolyam teljes egésze alatt.

Rendelkezésre bocsát egy közel 300 oldalas letölthető tankönyvet, és egyéb segédletekkel segíti a hallgatók tanulási folyamatát.

Az oktató 10 éves életmódtanácsadói tapasztalattal rendelkezik, és ennek tekintetében mentorálja hallgatóit, a lehető legtöbb tudást átadva nekik. Megosztja gyakorlati tapasztalatait, és képessé teszi hallgatóit, hogy nagyfokú empátiával, és szakmai tudással rendelkező holisztikus tanácsadókká váljanak.

Egyedi módszerével, annak bemutatásával és átadásával, képessé teszi a végzett hallgatókat, hogy saját tanácsadói vállalkozást építsenek a világ bármely pontján online, és személyesen is.

A kurzus végeztével a tanácsadó képessé válik arra, hogy hosszú, boldog és egészséges életre segítse, nevelje az érintett személyt (beleértve önmagát) úgy, hogy közben végig szemmel tartja páciense jelenlegi helyzetét, életkörülményeit, és lehetőségeit egyaránt.

Mi valódi, elméleti, szakmai és gyakorlati tudással is rendelkező tanácsadókat képzünk, nem kizárólag a hallgató ismeretanyagát bővítjük, hanem egy nemzetközi szinten is igen népszerű, és elismert szakmát adunk általa.

TANANYAG

Részletes, könnyen követhető exkluzív tananyag​

SEGÍTSÉG

Korlátlan segítségnyújtás a tanfolyam alatt online, zárt csoportban, vagy emailben

GYAKORLATI OKTATÁS

Gyakorlati oktatás, életmód tanácsadói vállalkozás felkészítés, ügyfélkör kialakítása, marketing ismeretek

VÉGZETTSÉG

Vegán-, és Holisztikus Életmódtanácsadó tanúsítvány
Vegan and Holistic Health Coach Certification
CTAA által akkreditált végzettség

KÖLTSÉGEK

Nincsenek rejtett és extra költségek, a tanfolyami ár minden költséget tartalmaz.

TANÚSÍTVÁNY

A tanfolyam végén vizsgafelkészítés, és sikeres vizsga esetén Államilag és Nemzetközileg is Elismert Tanúsítvány megszerzése, mely alkalmas saját tanácsadói vállalkozás elindítására.

Tervezett kezdés időpontja:

2024.03.09.

Képzési alkalmak időpontjai: 

Fontos információk

 • Az egyes élő Zoom konzultációs órák 10.00-14.00-ig tartanak a megadott oktatási napokon.
 • A hallgatók megkapnak egy közel háromszáz oldalas, az oktató által összeállított részletes tankönyvet, továbbá megannyi kiegészítő, letölthető anyaghoz is hozzáférést kapnak.
 • A Zoom konzultációs alkalmak visszanézhetők, és a megadott linkről, a konzultációs napok után, egy  teljes hétig letölthetők. Egy hét után a Zoom órák felvételei letörlésre kerülnek.
vegan-eletmod-tanacsado-5

Nemzetközileg Elismert Tanúsítvány
kiállításához szükséges feltételek:

 • A tananyag maximális elsajátítása, és sikeres vizsgatétel (legalább 80%-os eredmény a tanfolyamot záró tudásszintmérőn)
 • a tanfolyami költség teljes kifizetése
 • a Zoom konzultációkon való részvétel

Jelentkezési határidő: 2024. MÁRCIUS 4.

Tanfolyamvezető tanár:

STŐHR GRÉTA

vegán életmód tanácsadó és tréner (Vegan Master Nutritionist), vegán séf és oktató, ayurvéda konzulens, két vegán szakácskönyv írója, Magyarország első vegán főzőműsorának háziasszonya, Európa hatodik, és a világ második legjobb vegán éttermének tulajdonosa. (Great Bistro)

Ezt a tudásanyagot, ekkora  tapasztalattal, ilyen formában és végzettséggel jelenleg csak Stőhr Gréta tanítja Magyarországon.

Nemzetközi Vegán-, és Holisztikus Életmódtanácsadó – Vegan and Holistic Health Coach Certification képzettséget kizárólag a Great Holistic Institute-nál lehet megszerezni magyar és angol nyelvű tanúsítvánnyal.

stohr-greta-vegan-sef2

A képzés díja: 250.000 Ft

Részletfizetés lehetséges. Amennyiben ilyen jellegű igényed van, kérjük, hogy tüntesd fel a jelentkezési űrlapon!

Vegán életmód tanácsadó tanfolyami tematika:

 • I. alkalom – Bevezetés a vegán életmódba:
  – Holisztikus alapelvek
  – Holisztikus gyógyítás alapjai, módszerei, története
  – Életmódváltás lépésről lépésre test és lélek szemszögéből
  vegán életmód kezdőknek (egészségügyi előnyök, környezeti és erkölcsi tényezők). Vegán táplálkozási formák. Hogyan induljunk el a vegánság útján, mely lépésekkel érjük el a célunkat. Életmódváltás lépésről lépésre.
 • II. alkalom – Kiegyensúlyozott vegán étrend:
  makrotápanyagok: szénhidrátok, fehérjék, zsírok; mikrotápanyagok: vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek, antioxidánsok, szuperfoodok;
  Mikrobiom szerepe az egészség tükrében, Táplálkozáspszichológiai alapelvek, a Mikrobiom egészségének fenntartása
 • III. alkalom – Ayurveda alapismeretek:
  Ayurvédikus állapotfelmérés (ayurvédikus diagnosztizálás és megelőzés, és személyre szabott életmód kialakítása) gyógynövények szerepe a gyógyításban, ayurvédikus otthon is végezhető tisztítókúrák és hatásuk
 • IV. alkalom – Az ayurvéda és a vegán táplálkozás szerepe a különféle betegségek megelőzésében és kezelésében:
  – Holisztikus életmódra nevelő módszerek
  – Holisztikus életmódterv kialakítása személyre szabottan gyakorlati módszerekkel

  pl. cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek, mozgásszervi megbetegedések, gyomor-bélrendszeri problémák, autoimmun betegségek, hormonális zavarok, daganatos megbetegedések, gyulladásos megbetegedések
 • V. alkalom – Vegán sporttáplálkozás, teljesítménymegtartás, izomépítés, és rekreációs lehetőségek:
  Testsúly csökkentés növényi étrenddel, a Kína Tanulmány elemzése, vegán táplálkozásra való átállás, személyre szabott tisztítókúrák.
 • VI. alkalom – Táplálkozási állapotfelmérések, személyre szabott terápiás terv kidolgozása, célok meghatározása, terápiás tevékenység felépítése: 
  Táplálkozási tanácsadói vállalkozás működtetése, social marketing, honlap és vállalkozás felépítése, ügyfélkör kialakítása
  – Gyakorlati segítség: vegán receptek, főzési technikák, terápiás tervek készítése a gyakorlatban, diszfunkcionális működések helyreállítása, táplálkozásterápiás kezelése, táplálkozáspszichológiai ismeretek, minta étrendek, növényi receptek, és főzési technikák.

JELENTKEZÉS A KURZUSRA

Mit kell most tenned?

1. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

2. A jelentkezés visszaigazoló e-mailben kapott bankszámlaszámra utald el a tanfolyam díját.

3. Kész vagy! Ezt követően feldolgozzuk a beérkezett utalásod és e-mailben tájékoztatunk a további teendőkről.

Kérdésed van a Jelentkezéssel kapcsolatban?

E-mail: info@greatholisticinstitute.com (munkanapokon 24 órán belül válaszolunk)

SZÁMLÁZÁSI ADATOK MEGADÁSA: