A menstruációs ciklus, mint ötödik életjel - Ingyenes E-book

Lazaridisz Georgina ciklushormon specialistától

Töltsd le az újdonságnak számító „A menstruációs ciklus, mint ötödik életjel” e-bookot és tanulj Lazaridisz Georgina ciklushormon specialistától, aki Magyarországon egyedülálló módon, komplex programjaiban ötvözi a Termékenységtudat nyújtotta női ciklus tudásanyagát a fitness, és a funkcionális táplálkozásban megszerzett tudásával.

Mit találsz ebben az e-bookban?

Íme egy kis segítség ahhoz, hogy megértsd, miért rendkívül fontos nőkkel foglalkozó szakemberként a menstruációs ciklussal is foglalkoznunk.
 
Egy 2015-ös nyilatkozat szerint (Amerikai Nőgyógyászok Egyesülete) a menstruációs ciklus, minden termékeny korú nő ötödik életjele

Az e-bookban bemutatom, hogy mire érdemes odafigyelnünk, illetve tippeket adok arra is, hogy milyen kérdésekkel érdemes kezdeni női kliensünkkel a beszélgetést.

Add meg, hova küldhetem az e-bookot:

Holisztikus életmódra nevelő iskolánk megtanítja, hogyan segíts másoknak teljes, hosszú, és egészséges életet élni, beleértve a sajátodat is.

Ⓒ 2024 GREAT FOOD AND HEALTH HOLISTIC INSTITUTE OÜ - Minden jog fenntartva! - Regisztrációs szám: 16748746 - Adatvédelmi tájékoztató