Ismerd meg

OKTATÓINKAT

Büszkék vagyunk Oktatóinkra, akik évtizedes szakmai tapasztalataikkal, tudásukkal és holisztikus szemléletű kurzusaikkal elindítják, és végig kísérik hallgatóink útját egy vadonatúj szakmai tudás megszerzésre.

Olyan egyedülló tananyagot adnak át, melyek máshol nem érhetőek el magyar nyelven.
Szemléletmódjuk az ember teljes lényére, fizikai testére, mentális-, és lelki segítésére, megértésére, és összehangolására is kiterjed.

Ismerd meg

OKTATÓINKAT

Büszkék vagyunk Oktatóinkra, akik évtizedes szakmai tapasztalataikkal, tudásukkal és holisztikus szemléletű kurzusaikkal elindítják, és végig kísérik hallgatóink útját egy vadonatúj szakmai tudás megszerzésre.

Olyan egyedülló tananyagot adnak át, melyek máshol nem érhetőek el magyar nyelven.
Szemléletmódjuk az ember teljes lényére, fizikai testére, mentális-, és lelki segítésére, megértésére, és összehangolására is kiterjed.

Stőhr Gréta

STŐHR GRÉTA

RÓLAM

Stőhr Gréta vagyok, vegán séf, vegán életmód tanácsadó, oktató, ayurveda koznulens és gonádi terapeuta.
Mellette két gyermek édesanyja, feleség, hobbim az írás, a tánc, és a kertészkedés.

2012. óta képviselem a növényi életmódot Magyarországon, és nyolc éve oktatom főzőiskolámban a vegán ételkészítés alapjait az érdeklődőknek.
Végzőseim között vannak háziasszonyok, étterem-, és hotelséfek, fiatalok és idősek, nők és férfiak egyaránt.

Jómagam a gourmet vegán konyhát képviselem, hiszen az emberek szeretnek jót enni, de nem mehetünk el amellett, hogy ehhez tiszta alapanyagokra és megfelelő szakértelemre van szükség.

Két éve képzek világszerte vegán életmódtanácsadókat, és nemzetközi szinten vegán gluténmentes séfeket, kik sikeres vállalkozást építve segítenek az emberek testi, lelki és mentális egészségük megőrzésében.

Gréta Konyhája néven hat évig futott a Life Tv-n vegán főzőműsorom, majd életmódműsorom (Great Life-
Eddig két, kizárólag növényi receptet tartalmazó szakácskönyvet jelentettem meg: Gréta Konyhája, és Gréta Kedvencei címmel, illetve öt évig vezettem férjemmel a Great Bistro vegán-gluténmentes éttermet, amely 2020-ban a világ 6. Európa 2. legjobb vegán étterme lett.

2023. júniusában szereztem Ayurveda Konzulens, emelt szintű elméleti és gyakorlati képesítést, ezáltal természetgyógyász munkámat az 5000 éves ayurvedikus tudással kiegészítve, gyógyító tevékenységnek is tudom dedikálni.

Oktatás, tanulás, és gyógyítás így fonódik össze munkásságomban.

 

Hiszek a változás erejében, az emberiség végső jóságában, és abban is, hogy a 21. század embere a könyörületességet és a fejlődést választja majd, a rombolás, és természeti erőforrásaink kisemmizése helyett.


Hiszek továbbá az egyén felelősségében, és az egyénben végbemenő változások erejében is.


Minden MAGunkban, belül kezdődik, és általunk hat ki közvetlen környezetünkre. Tehát, ha a világban boldogan szeretnénk élni, mindenképpen önmagunknál kell az utazásunkat kezdeni.

Ezért én a legkisebb törekvést, aprónak tűnő pozitív változást, vagy tudatosságot is nagyra értékelem, és nagy jelentőséget tulajdonítok neki, hiszen csakis így, együtt, összefogva tudjuk mindezt jobbá tenni, azt a békés világot megteremteni, ahol mindannyian élni szeretnénk.

Örömmel segítek bárhol is tartasz épp az Utadon!

VÉGZETTSÉGEIM

vegan chef, master nutritionist, ayurvedikus konzulens, gonádi terapeuta ayurveda masszázs terapeuta, vegan életmód tanácsadó

KURZUSAIM

LAZARIDISZ GEORGINA

RÓLAM

Lazaridisz Georgina vagyok, képzett Termékenységtudat oktató, valamint női
hormonegyensúly tanácsadó.

Magyarországon egyedülálló módon, komplex programjaiban ötvözöm a Termékenységtudat nyújtotta női ciklus tudásanyagát a fitness, és a funkcionális táplálkozásban szerzett tudásommal. Ezt a tudást folyamatosan bővítem angol nyelvű szakképzéseken, konferenciákon. Hivatásom és célom, hogy a nők egy magasabb szintre emelhessék a testtudatosságot azáltal, hogy ismerik a testüket (minden egyes percben) befolyásoló menstruációs ciklus hormonjait. Én magam, több mint 5 éve élek a ciklusommal
szinkronban, illetve használom a cikluskövetést. A női hormonegyensúly számomra a babatervezésen túlmutat: egyet jelent az ideális testsúllyal, és a jókedvvel. Ezeknek a céloknak az eléréséhez adok eszközöket a nők kezébe az általam közvetített tudással. 

Célom, hogy a nőknek minden tudást és segítséget megadjak ahhoz, hogy egészségesen és
szinkronban a ciklusukkal tudjanak élni.

VÉGZETTSÉGEIM

női ciklushormon specialista, hormonális tanácsadó

KÉPZÉSEIM

SZABÓ BÖBE

RÓLAM

Szabó Böbe vagyok, vegán életmód és táplálkozási tanácsadó, oktató, könyvszerző, kommunikációs szakember. Hosszú évek óta gyakorlom azt a vegán életmódot, amelyben megtaláltam a teljes kibontakozás lehetőségét és egy fenntartható, testi és lelki értelemben is, egészséges életutat.

A Vegán életmód szakértő kurzusomon szakmai ismereteim és személyes tapasztalataim tükrében tanítom meg a tanulóimnak a teljes értékű növényi étrend, valamint a vegán életmód elméleti és gyakorlati alapjait, tudományos hátterét és a testünk működési mechanizmusait. Fontos célom, hogy a képzésen ne csak az életmód, a táplálkozás és az egészség mélyebb összefüggéseire mutassak rá, hanem konkrét, a mindennapokba átültethető rutinokkal lássam el a hallgatóimat, amelyeket a konyhában és azon túl is hasznosítani tudnak majd, a saját életük vagy a segítő munkájuk során. 

Tanácsadói és oktatói tevékenységem kapcsán arra törekszem, hogy az ismeretek, tapasztalatok átadása mellett egyúttal inspirációt és támogatást is nyújtsak a hozzám fordulóknak. Hiszem, hogy a közös munkánk eredménye jóval túlmutat majd kettőnk kapcsolódásán, s a későbbiekben Veled együtt adhatjuk tovább ennek az életformának a szeretetteljes fonalát!

VÉGZETTSÉGEIM

Vegán életmód és táplálkozási szakértő, a Terítéken a növényi étrend című könyv szerzője, kommunikációs szakember, újság- és szövegíró

KÉPZÉSEIM

Zágoni Bettina

ZÁGONI BETTINA

RÓLAM

A saját születésem feldolgozása és a jövőbeni anyaságomra való készülés indított el 2013-ban a szülés-születés világában. Segítőként több, mint 10 éve foglalkozom nőkkel, kismamákkal és édesanyákkal.

Kislányom születése után alkottam meg azt a kártyacsomagot, melyet sok kismama, édesanya, szülés körüli szakember használ és ismer, és mely képei jelenleg 16 magyar szülészet és gyermekágyas osztály falain is megtalálhatóak. Ez a Várandósság és Szülés kártyacsomag, melyet azóta több csomag követett (Gyermekágy és Anyaság, Gyerekkártyák, Apakártyák), valamint a Postpartum Napló.

A pozitív szuggesztiók népszerűsítése, a családok lelki egészségének támogatása mellett munkásságomnak fontos szeglete a Blessingway, avagy Szülésre Bocsátó Ünnep elterjesztése Magyarországon és a női életút körüli rituálék visszahelyezése a mindennapjainkba.

Erősségem, hogy jól balanszírozok a segítői szakma és az üzleti világ között, ezeket emelem egy asztalra úgy, hogy egymást segítsék és támogassák.

Kisvállalkozásomat főállású anyaként kislányom mellett építettem fel, és növesztettem céggé 2023-ra. Az anyaság és a vállalkozói lét útján megtanultam mérlegre tenni a dolgokat, és a mélyére ásni annak, ki is vagyok én, mi a feladatom, mit szeretnék az életétől.

Ennek az állandó táncában létezek én magam is, mint mi mindannyian, akik segítők, vállalkozók, odaadó anyák, küldetéstudattal rendelkező nők vagyunk.

https://www.moderngoddess.hu

VÉGZETTSÉGEIM

Perinatális tanácsadó, dúla, felnőtt és perinatális jógaoktató, végzett SASok

KÉPZÉSEIM

Feller Erika

FELLER ERIKA

RÓLAM

Feller Erika vagyok, holisztikus táplálkozás és életmód tanácsadó, okleveles aromaterapeuta, labordiagnosztikai szakember, masszőr, Access Bars® és Body® kezelő vagyok. Két fiú gyermek anyukája, állatbarát és tanulni nagyon szerető nő.

Eredeti végzettségem szerint orvosdiagnosztikai laboratóriumi analitikus és egészségügyi minőségbiztosító vagyok. Dolgoztam laborban kutatási, majd gyógyszertechnológiai területen is több évig. Ott kezdtem érdeklődni a természetes gyógymódok iránt és 2013-ban természetgyógyász szakvizsgát is tettem.

Az aromaterápia a második gyermekem születése után jött az életembe, mivel nagyon sok gyermek betegséggel kellett megküzdenünk és kerestem az orvosi kezeléseken kívüli, alternatív lehetőségeket a gyermekeim és a családom számára. Igy találtam rá az aromaterápia csodás világára, ami olyan holisztikus gyógymód, mely illóolajok és növényi olajok segítségével állítja helyre a test, a szellem és a lélek egyensúlyát.

Okleveles aromaterapeutaként örömmel segítek neked, hogy édesanyaként és aktívan dolgozó nőként hatékonyan tartsd szem előtt saját és a családod egészségét. Támogatlak, hogy képes legyél időt szánni önmagadra, és energikus nőként mutass példát gyermekeidnek és nőtársaidnak, segítek neked, hogy a mindennapok nehézségeit és a testi tüneteket egyaránt képes legyél gyógyszerek nélkül, a természet valódi erejével megérteni és legyőzni.

VÉGZETTSÉGEIM

Orvosdiagnosztikai laboratóriumi analitikus

Természetgyógyász, masszőr

Access Bars® kezelő

Okleveles aromaterapeuta

Holisztikus táplálkozás tanácsadó

KÉPZÉSEIM

Várszegi Erika

VÁRSZEGI ERIKA

RÓLAM

Várszegi Erika vagyok, Közgazdász, üzleti és cégvezetési tanácsadó, 20 év vállalatvezetői tapasztalattal. Üzlet és egyensúly specialista, life és bussiness coach

ZenBiz Műhely alapítója, a ZenBiz Üzleti Akadémia megálmodója, és oktatója

25 éves üzleti, vezetői tapasztalattal rendelkezem. Dolgoztam cégvezetőként, nemzetközi vállalat kereskedelmi igazgatójaként, 5 éve pedig üzleti tanácsadóként, coachként támogatom a hozzám forduló vállalkozókat. Ügyfeleim között kezdő vállalkozók és több milliárdos forgalmú cégek, vállalkozások is megfordultak az elmúlt években.

Fő erősségem a rendszerszemlélet. Hiszek a testre szabott megoldásokban, fenntartható, etikus üzleti működésben, és a hiteles kommunikáció fontosságában.

Küldetésem, hogy úgy segítsek sikeres vállalkozásokat építeni, vállalkozókat menedzselni, hogy az ne menjen a családjuk és az egészségük rovására.

Ezt a holisztikus szemléletet képviselem a saját vállalkozásomban is. A ZenBiz Üzleti koncepció keretében az üzleti tanácsadás mellett life- és business coachingot, Hathajóga oktatóként, pedig a jógát és az életmód tanácsadást is beépítem az ügyfelek teljeskörű támogatásában.

VÉGZETTSÉGEIM

Közgazdász

Üzleti és cégvezetési tanácsadó

Üzlet és egyensúly specialista

Life és Business coach

KÉPZÉSEIM

blessingway-kepzes

BÓDAY ÁDÁM

RÓLAM

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit the Vestibulum sit aet purus eu lectus tristique aliquam best Donec maximus lacus nec.

VÉGZETTSÉGEIM

perinatális tanácsadó, kismamajóga oktató, blessingway oktató, női segítő