Ismerd meg

OKTATÓINKAT

Büszkék vagyunk Oktatóinkra, akik évtizedes szakmai tapasztalataikkal, tudásukkal és holisztikus szemléletű kurzusaikkal elindítják, és végig kísérik hallgatóink útját egy vadonatúj szakmai tudás megszerzésre.

Olyan egyedülló tananyagot adnak át, melyek máshol nem érhetőek el magyar nyelven.
Szemléletmódjuk az ember teljes lényére, fizikai testére, mentális-, és lelki segítésére, megértésére, és összehangolására is kiterjed.

Ismerd meg

OKTATÓINKAT

Büszkék vagyunk Oktatóinkra, akik évtizedes szakmai tapasztalataikkal, tudásukkal és holisztikus szemléletű kurzusaikkal elindítják, és végig kísérik hallgatóink útját egy vadonatúj szakmai tudás megszerzésre.

Olyan egyedülló tananyagot adnak át, melyek máshol nem érhetőek el magyar nyelven.
Szemléletmódjuk az ember teljes lényére, fizikai testére, mentális-, és lelki segítésére, megértésére, és összehangolására is kiterjed.

Stőhr Gréta

STŐHR GRÉTA

RÓLAM

Stőhr Gréta vagyok, vegán séf, vegán életmód tanácsadó, oktató, ayurveda koznulens és gonádi terapeuta.
Mellette két gyermek édesanyja, feleség, hobbim az írás, a tánc, és a kertészkedés.

2012. óta képviselem a növényi életmódot Magyarországon, és nyolc éve oktatom főzőiskolámban a vegán ételkészítés alapjait az érdeklődőknek.
Végzőseim között vannak háziasszonyok, étterem-, és hotelséfek, fiatalok és idősek, nők és férfiak egyaránt.

Jómagam a gourmet vegán konyhát képviselem, hiszen az emberek szeretnek jót enni, de nem mehetünk el amellett, hogy ehhez tiszta alapanyagokra és megfelelő szakértelemre van szükség.

Két éve képzek világszerte vegán életmódtanácsadókat, és nemzetközi szinten vegán gluténmentes séfeket, kik sikeres vállalkozást építve segítenek az emberek testi, lelki és mentális egészségük megőrzésében.

Gréta Konyhája néven hat évig futott a Life Tv-n vegán főzőműsorom, majd életmódműsorom (Great Life-
Eddig két, kizárólag növényi receptet tartalmazó szakácskönyvet jelentettem meg: Gréta Konyhája, és Gréta Kedvencei címmel, illetve öt évig vezettem férjemmel a Great Bistro vegán-gluténmentes éttermet, amely 2020-ban a világ 6. Európa 2. legjobb vegán étterme lett.

2023. júniusában szereztem Ayurveda Konzulens, emelt szintű elméleti és gyakorlati képesítést, ezáltal természetgyógyász munkámat az 5000 éves ayurvedikus tudással kiegészítve, gyógyító tevékenységnek is tudom dedikálni.

Oktatás, tanulás, és gyógyítás így fonódik össze munkásságomban.

 

Hiszek a változás erejében, az emberiség végső jóságában, és abban is, hogy a 21. század embere a könyörületességet és a fejlődést választja majd, a rombolás, és természeti erőforrásaink kisemmizése helyett.


Hiszek továbbá az egyén felelősségében, és az egyénben végbemenő változások erejében is.


Minden MAGunkban, belül kezdődik, és általunk hat ki közvetlen környezetünkre. Tehát, ha a világban boldogan szeretnénk élni, mindenképpen önmagunknál kell az utazásunkat kezdeni.

Ezért én a legkisebb törekvést, aprónak tűnő pozitív változást, vagy tudatosságot is nagyra értékelem, és nagy jelentőséget tulajdonítok neki, hiszen csakis így, együtt, összefogva tudjuk mindezt jobbá tenni, azt a békés világot megteremteni, ahol mindannyian élni szeretnénk.

Örömmel segítek bárhol is tartasz épp az Utadon!

VÉGZETTSÉGEIM

vegan chef, master nutritionist, ayurvedikus konzulens, gonádi terapeuta ayurveda masszázs terapeuta, vegan életmód tanácsadó

KURZUSAIM

LAZARIDISZ GEORGINA

RÓLAM

Lazaridisz Georgina vagyok, képzett Termékenységtudat oktató, valamint női
hormonegyensúly tanácsadó.

Magyarországon egyedülálló módon, komplex programjaiban ötvözöm a Termékenységtudat nyújtotta női ciklus tudásanyagát a fitness, és a funkcionális táplálkozásban szerzett tudásommal. Ezt a tudást folyamatosan bővítem angol nyelvű szakképzéseken, konferenciákon. Hivatásom és célom, hogy a nők egy magasabb szintre emelhessék a testtudatosságot azáltal, hogy ismerik a testüket (minden egyes percben) befolyásoló menstruációs ciklus hormonjait. Én magam, több mint 5 éve élek a ciklusommal
szinkronban, illetve használom a cikluskövetést. A női hormonegyensúly számomra a babatervezésen túlmutat: egyet jelent az ideális testsúllyal, és a jókedvvel. Ezeknek a céloknak az eléréséhez adok eszközöket a nők kezébe az általam közvetített tudással. 

Célom, hogy a nőknek minden tudást és segítséget megadjak ahhoz, hogy egészségesen és
szinkronban a ciklusukkal tudjanak élni.

VÉGZETTSÉGEIM

női ciklushormon specialista, hormonális tanácsadó

KÉPZÉSEIM

SZABÓ BÖBE

RÓLAM

Szabó Erzsébet, Böbe vagyok, vegán életmód és táplálkozási tanácsadó, oktató, szövegíró, könyvszerző, valamint kommunikációs szakember. Hosszú évek óta gyakorlom azt a vegán életmódot, amiben megtaláltam a teljes kibontakozás lehetőségét és az igazi életminőséget.

Tapasztalataim és szakmai ismereteim tükrében szeretném átadni a teljes értékű növényi étrend és a vegán életmód minden előnyös vonatkozását, valamint inspirálni és támogatni mindazokat, akik hasonló értékeket vallanak. Kurzusomon lehetőséget teremtek arra, hogy mélyebb megértést szerezz az egészséges növényi alapú táplálkozásról, annak konyhai rutinjairól, továbbá a vegán életmód sokrétű hatásairól.

Meggyőződésem, hogy egykori életmódváltásom rendkívül pozitív és megnyugtató hatással volt rám, segített megtalálni az egyensúlyt és kiteljesedni életem minden szegmensében.

Nagy öröm számomra, hogy egyre több platformon vehetek részt a vegán életmód népszerűsítésében. Bízom benne, hogy közös munkánk eredménye túlmutat majd kettőnk
kapcsolódásán és együtt visszük tovább ennek az életformának szeretetteljes fonalát!

VÉGZETTSÉGEIM

vegán életmód és táplálkozási tanácsadó

KÉPZÉSEIM

Zágoni Bettina

ZÁGONI BETTINA

RÓLAM

A saját születésem feldolgozása és a jövőbeni anyaságomra való készülés indított el 2013-ban a szülés-születés világában. Segítőként több, mint 10 éve foglalkozom nőkkel, kismamákkal és édesanyákkal.

Kislányom születése után alkottam meg azt a kártyacsomagot, melyet sok kismama, édesanya, szülés körüli szakember használ és ismer, és mely képei jelenleg 16 magyar szülészet és gyermekágyas osztály falain is megtalálhatóak. Ez a Várandósság és Szülés kártyacsomag, melyet azóta több csomag követett (Gyermekágy és Anyaság, Gyerekkártyák, Apakártyák), valamint a Postpartum Napló.

A pozitív szuggesztiók népszerűsítése, a családok lelki egészségének támogatása mellett munkásságomnak fontos szeglete a Blessingway, avagy Szülésre Bocsátó Ünnep elterjesztése Magyarországon és a női életút körüli rituálék visszahelyezése a mindennapjainkba.

Erősségem, hogy jól balanszírozok a segítői szakma és az üzleti világ között, ezeket emelem egy asztalra úgy, hogy egymást segítsék és támogassák.

Kisvállalkozásomat főállású anyaként kislányom mellett építettem fel, és növesztettem céggé 2023-ra. Az anyaság és a vállalkozói lét útján megtanultam mérlegre tenni a dolgokat, és a mélyére ásni annak, ki is vagyok én, mi a feladatom, mit szeretnék az életétől.

Ennek az állandó táncában létezek én magam is, mint mi mindannyian, akik segítők, vállalkozók, odaadó anyák, küldetéstudattal rendelkező nők vagyunk. www.moderngoddess.hu

VÉGZETTSÉGEIM

Perinatális tanácsadó, dúla, felnőtt és perinatális jógaoktató, végzett SASok
blessingway-kepzes

BÓDAY ÁDÁM

RÓLAM

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit the Vestibulum sit aet purus eu lectus tristique aliquam best Donec maximus lacus nec.

VÉGZETTSÉGEIM

perinatális tanácsadó, kismamajóga oktató, blessingway oktató, női segítő