Holisztikus várandóskísérő és szülésfelkészítő oktatói tanfolyam

CTAA Members (Complementary Therapist Accredited Association) által teljeskörűen akkreditált kurzus

CTAA Logo

# A szülés-születés az emberi lét talán legspirituálisabb és legmeghatározóbb élménye. Ahhoz, hogy gyermekét világra hozza a nőnek egy olyan transzformatív folyamaton kell végig mennie, melyhez foghatót még nem tapasztalt előtte. A szülés a nők ereje, melynek tudását nőként mindannyian magunkban hordozzuk. Világunk fejlődése sok olyan változást hozott az életünkbe, mely az elején segítségnek, könnyítésnek, biztonságosabbnak tűnt, ám később kiderült, hogy olyan módon nyúl bele az élet természetes folyásába, mely hosszú távon negatívan befolyásolja az életünk minőségét, testi, lelki és mentális egészségünket. A medikalizált szülésvezetés és újszülöttápolás elterjedésével ez történt a szülés-születéssel is. 

Számos kutatás bizonyítja, hogy a szülés-születés élménye kihat a család további életére, a nő egészségére, továbbá önmagával, gyermekével és párjával való kapcsolatára, valamint a gyermek életre szóló bio-pszicho-szociális egészségére és ezáltal a teljes társadalomra

szülésfelkészítő

# Oktatási rendszerünknek jelenleg nem része a perinatális edukáció, mely nem csak a lányok, nők, leendő édesanyák szempontjából lenne fontos, hanem a fiúk, férfiak, leendő apák szempontjátból is. Mivel ez egy olyan életesemény, melyet a populációnk magas százaléka átél, kiemelten fontos, hogy visszahozzuk azt a tudást és kompetenciát, mellyel minden leendő szülőnek és családnak rendelkeznie kell ahhoz, hogy hosszútávon boldog életet élhessen. 

Kiemelten fontos az olyan oktatók, szakemberek képzése, akik a kismamákat, családokat tudással, értő figyelemmel, gyakorlati eszközökkel megfelelően támogatni tudják ebben a szenzitív időszakban. Hiszem, hogy a nők és a közösség erejével elérhetjük, hogy néhány generáción belül a szülés-születés rendszere megváltozzon, és újra méltó helyére kerüljön.

Ha szívedhez közel érzed ezt a missziót, akkor megfelelő helyen vagy. Célom, hogy stabil elméleti és gyakorlati tudással gazdagítsalak Téged, hogy Te ugyanezt tudd tenni majd a világgal.

Zágoni Bettina

ZÁGONI BETTINA

RÓLAM

Perinatális szakember, dúla, felnőtt és perinatális jógaoktató, a Modern Goddess márka tulajdonosa.

A saját születésem feldolgozása és a jövőbeni anyaságomra való készülés indított el 2013-ban a szülés-születés világában. Segítőként több, mint 10 éve foglalkozom nőkkel, kismamákkal és édesanyákkal.

Kislányom születése után alkottam meg azokat a kártyacsomagokat, melyeket sok kismama, édesanya, szülés körüli szakember használ és ismer, és melyek képei közül jelenleg 17 magyar szülészet és gyermekágyas osztály falain is megtalálhatóak poszterek. Ezek a Várandósság és Szülés kártyacsomag, a Gyermekágy és Anyaság kártyacsomag, a Gyerekkártyák és az Apakártyák.

A szülés-születés holisztikus szemléletének népszerűsítése, a családok lelki egészségének támogatása mellett munkásságomnak fontos szeglete a pozitív szuggesztiók, a Blessingway, avagy Szülésre Bocsátó Ünnep elterjesztése Magyarországon és a női életút körüli rituálék visszahelyezése a mindennapjainkba.

Neked szól ez a képzés, ha…

Amit a képzés által nyújtani tudunk:

A tanfolyam Zágoni Bettina, perinatális szakemberrel történő közvetlen online konzultációk keretében folyik, mely a világ bármely pontjáról végezhető. Letölthető, nyomtatható tananyaggal és rengeteg kiegészítő segédlettel támogatjuk a hallgatók munkáját.

A képzést elvégzett oktató képessé válik a nőket a perinatális időszakban egyénileg és/vagy csoportosan kísérni, a várandós nők/édesanyák testi, lelki és mentális állapotát segíteni, őket tudással, gyakorlati eszközökkel útjukon támogatni, és felkészíteni a várandósság, szülés és gyermekágy testi és lelki kihívásaira.

Végzett hallgató elsajátítja azt a támogató, empatikus kommunikációt, amit ez az érzékeny időszak megkíván. Képessé válik csoportos órák, kurzusok összeállítására, különböző igények szeretetteljes összefésülésére.

A végzett hallgató, a magyar, és nemzetközi tanúsítvány birtokában holisztikus várandóskísérő és szülésfelkészítő oktatóként tud dolgozni egyéni vállalkozásában is.

Tudást, mellyel hallgatóink magas kompetenciával rendelkeznek

Ez egy olyan holisztikus szemléletű oktatói kurzus, mely egyenlő hangsúlyt fektet az elméleti tudás megszerzésére és a gyakorlati készségek elsajátítására.

MIBEN MÁS EZ, MINT MÁS HASONLÓ KURZUSOK?

Célom, hogy megkapjatok minden tudást és készséget ahhoz, hogy magabiztosan bele tudjatok állni ebbe az új szakmai útba és sikereket érjetek el munkátok során.

Ehhez az alapos elméleti és gyakorlati tudás mellett szeretném átadni Nektek azokat az információkat és készégeket is, melyekre a saját vállalkozásotok beindításához és életben tartásához is szükségetek van.

TANANYAG

Részletes, könnyen követhető exkluzív tananyag, mely az elméleti tudás mellett gyakorlati készségekkel is gazdagítja a hallgatót

SEGÍTSÉG

Segítségnyújtás a tanfolyam alatt online, zárt csoportban, vagy e-mailben

VÉGZETTSÉG

Holisztikus várandóskísérő és szülésfelkészítő oktató

TANÚSÍTVÁNY

A tanfolyam végén vizsgafelkészítés, és sikeres vizsga esetén Nemzetközileg Elismert Tanúsítvány megszerzése, mely alkalmas saját vállalkozás elindítására.

Tervezett kezdés időpontja:

2024. május 25.

Képzési alkalmak időpontjai és tematikája:

Minden kiemelt időszakkal két teljes hónapon át foglalkozunk. 

Az első hónap során az elméleti tudást sajátítjuk el, a második hónapban ezt a tudást ültetjük a gyakorlatba, vagyis azokat a készségeinket és eszköztárunkat fejlesztjük, melyek képessé tesznek a tudás érhető, interaktív és élményalapú átadására. 

Minden időszakot a holisztikus értékek mentén járunk körbe:

Test (élettan, jóga, légzőgyakorlatok, …),
Elme (tudás, pozitív megerősítések, kommunikáció, …)
Lélek (lélektan, relaxáció, szimbólumok, rítusok, …)

tina-2

Fontos információk

  • Az egyes élő Zoom konzultációs órák 10.00-14.00-ig tartanak a megadott oktatási napokon.

  • A hallgatók jegyzet, hanganyag, valamint egyéb letölthető kiegészítő anyaghoz is hozzáférést kapnak.

  • A Zoom konzultációs alkalmak visszanézhetők, és a megadott linkről, a konzultációs napok után, egy teljes hétig letölthetők. Egy hét után a Zoom órák felvételei letörlésre kerülnek.

NEMZETKÖZILEG ELISMERT TANÚSÍTVÁNY KIÁLLÍTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES FELTÉTELEK:

  • Az elméleti és gyakorlati tananyag maximális elsajátítása, és sikeres vizsgatétel
    (legalább 80%-os eredmény a tanfolyamot záró tudásszintmérőn)
  • a tanfolyami költség teljes kifizetése
  • a Zoom konzultációkon való részvétel
  • elkötelezett egyéni és csoportos munka  

Jelentkezési határidő: 2024. április 19.

Tanfolyamvezető tanár:

Zágoni Bettina
Perinatális szakember, dúla, felnőtt és perinatális jógaoktató, a Modern Goddess márka tulajdonosa
www.moderngoddess.hu

A képzés díja: 600.000 Ft.

Az egy éves képzés díja 600 000 Ft, 12 hónapra leosztva 50 000 Ft./ hónap

Képzés díj egyben fizetése esetén 50 000 Ft. kedvezményt biztosítunk.

Negyedéves részletfizetés lehetséges.

Amennyiben ilyen jellegű igényed van, kérjük, hogy tüntesd fel a jelentkezési űrlapon!

JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA

Mit kell most tenned?

1. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

2. A jelentkezés visszaigazoló e-mailben kapott bankszámlaszámra utald el a tanfolyam díját.

3. Kész vagy! Ezt követően feldolgozzuk a beérkezett utalásod és e-mailben tájékoztatunk a további teendőkről.

Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban?

E-mail: info@greatholisticinstitute.com (munkanapokon 24 órán belül válaszolunk)

SZÁMLÁZÁSI ADATOK MEGADÁSA: