Ayurvedikus Gonádi Terápia

Gonádi rendszer értelmezése:

Ezen bonyolult idegrendszeri működés mögött egy szemmel nem látható, irányító mechanizmus áll, melynek szerves részeként működik minden élőlény. 

A fej, az agy, mint egy adó-vevő állomás érzékeli a felsőbb energetikai jeleket, impulzusokat, fogadja, átalakítja, majd általa működésbe hozza a fizikai szinteken is gépezetét. 

A test félig zárt-félig nyitott, az univerzummal szervesen kapcsolódó, annak törvényszerűségeivel összhangban működő élő szervezet.

gonadi

A központi idegrendszer, és a vegetatív idegrendszer csatornái finomanyagi tehát GONÁDIKUS csatornák.

A bennük áramló idegimpulzusok irányítják a szervek, szövetek funkcióihoz szükséges fimom-és durva anyagi energiákat az AGY és Gerincvelő rendszereken.

A cél, tehát több módszer alkalmazásával ráhangolódni a felső vezetésre, nyitottá válni, így élni. A fejlődéssel javítható, folyamatosan emelhető a nyitottság mértéke.

A gonádi terapeuta, a gerinc mellett tapintható blokkokat érzékeli, képes feltárni, majd feloldani a blokkokhoz kapcsolódó érzelmi minőségeket, ezzel az öngyógyító folyamatok aktiválódnak.

gonadi-2
gonadi-4

Továbbá a csigolya szegmentekhez tartozó szervek energiablokkjainak elváltozásait tudjuk- mozgatható köpöly terápiával- oldani.

Minden blokkolt pontban fellelhető a fizikai eltérésekhez hasonlóan negatív lelki és mentális teher is.

Felszínre kerülve, többszintű gyógyulás indul.

SZOLGÁLTATÁSUNK

Gonádi rendszer holisztikus állapotfelmérése, gerinc menti blokkok feltérképezése + Szervekhez kapcsolódó testi, lelki, és mentális blokkok kezelése első alkalom

Terapeuta: Stőhr Gréta
Ayurveda konzulens, Holisztikus életmód tanácsadó, Gonádi terapeuta

Időtartam: 2 óra
Ár: 30.000 Ft.
Helyszín: Mandala Ayurveda, 2120 Dunakeszi Fóti út 59.

Online tanácsadás kérése is lehetséges, ez esetben a konzultáció élő-Zoom keretében zajlik

Minden további gonádi terápia (mozgatható köpölyterápia):

Időtartam: 45 perc
Ár: 15.000 Ft.

Bejelentkezés, időpontfoglalás: